onsdag 22 juni 2011

ojoj vilka dagar man har....

först skjutsa Alice till Fritids, sen Ella till Ridlger, sen jobba lite, promenad med Chivas, köpa lunch, åka med Chivas till frissan, storhandla, hämta Alice på fritids, hem och packa upp maten och tömma diskmaskin och sätta igång tvättmaskin, hämta Chivas hos frissan, promenad med Chivas, åka hem med Chivas, ge Chivas mat för att sedan åka på simskola med tjejerna, (Ella fick hämtning av kompis och skjuts till simskola) äntligen njuta av en kaffe i solen. Bestämde att det fick bli hämtpizza till middag. Storstädat! puh!
...men imorgon kommer min mamma, pappa, syster Marie och Bobby hit. Längtar så, ska bli skönt med helg!

Inte konstigt att man inte hinner blogga... tyvärr...

PUSS & KRAM!

1 kommentar:

  1. hej monica
    ville bara önska en glad midsommar. idag öser regnet ner här och det känns mer som höst än dagen före midsommar. vi åker till åland med tre familjer idag och ska stanna 10 dagar. blir mysigt!

    synd att vi inte hann ses sist men så blir det ibland. en liten hemlis...vi väntar ett syskon till viktor...är i vecka 17 och h*n är beräknad till 6 dec. kul och spännande tycker även om vi inte var beredda på det riktigt än, men det blir skoj att ha dem nära. hur mycket skiljer mellan dina flickor?

    stor kram till dig och din familj!

    anna

    SvaraRadera