söndag 3 april 2011

Herregud vad tiden rinner iväg.... Har i alla fall haft en mysig helg! Mormor och morfar kom hit i torsdags. De hämtade tjejerna på dagis/fritids. De hade blivit så glada att de sprang fram och kramades. Själv passade jag på att jobba över. Det blev även storhandling på kvällen. Gillar inte att storhandla på fredagar, det är alltid så mycket folk då.

I fredags... var jag , tjejerna och mormor och shoppade lite. Köpte väl inte så mycket men fick en hel del ärenden uträttade. Magnus och morfar passade på att göra grabbgrejer, typ fixa med mopppen och åka till båthamnen mm.
På kvällen grillade vi kyckling, alltså på utegrillen. Så himla gott, längtar till sommaren nu. Gjorde även en äppelpaj!

På lördagen skulle Alice på kalas mellan 12-14. Ella åkte hem till en kompis som fyllt år och haft kalas men som vi missade. Så hon fick kalasa lite hon med.

Helgen har varit fylld med massa skratt och mys och dans. Tjejerna har haft dansshower varje kväll! Det har även lagts en hel del pussel. Köpte ett nytt med 300 bitar. De är ju så duktiga nu.
Synd bara att det varit så fruktansvärt dåligt väder. Hade velat sitta ute och fikat i solen.

Idag följde mormor och morfar med och kollade på Ella när hon tränade Voltige. Alice hade dans, men där får man inte vara med och kolla.
Sedan åkte mormor och morfar hem till Stockholm igen.
Tack för en supermysig helg!!

PUSS & KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar