lördag 25 december 2010

Julafton & Juldagen!

JULAFTON!

Tjejerna blev glada att tomte varit och lämnat paket. Konstigt att han hade samma papper som vi?

De fick varsin klänning i paketet. Brukar inte ha likadana klänningar på tjejerna, men de här var ju så söt.



Vid 12-tiden kom Marie som tog morgonflyget från London för att fira jul med oss.
Vi åt japansk lunch och efter det drack vi Champagne i väntan på att Kalle skulle börja.



Alice sprang runt runt och hade ingen ro i kroppen. Ella satt i pappas knä. Hmmm han skulle ju vara tomte. Dessutom hade Ella hittat tomtekläderna kvällen innan. "mamma. vad är det här? Jag har hittat en påse med tomtekläder och skägg mm.
Okej de har kommit på det, det blir ingen tomte i år tänkte jag. Men då tog vi fram ett memoryspel och började spela med tjejerna. Undertiden kunde tomten förbereda sitt.





När tomten gått och tjejerna öppnat sina paket så kom pappa in i vardagsrummet. "pappa, du missa tomten i år igen!!" säger Alice. Haha de gick på det igen. Det trodde jag aldrig.





Sedan blev det julklappsöppning. Jag fick bla Leilas bok, parfym, handkräm från Aveda, pyjamas mm mm. TACK för alla fina presenter.





Fick även ett jättefint armband med Alice och Ellas handavtryck.





Alice och Ella hade fullt upp med sina julklappar.





Alice hade önskat sig Luffarschack av morfar och eftersom han inte hittade det i affären så gjorde han ett eget.



Tjejerna fick en massa pysselgrejer, spel, lego, docka, kläder mm mm. Nu har de att göra ett bra tag framöver. Tack morfar för att du betalar simskolan till tjejerna också! De fick även paket från London. En stor bok med massa klippdockor mm och choklad från Bonnys mamma (som de aldrig ens träffat). Spel och pysselgrejer fån Bobby. Jättesnällt av er, får försöka komma över till London och hälsa på er snart.

Sedan blev det julmiddag!



Tjejerna hade knappt tid att äta...



Så mysigt att träffas hela familjen igen! Synd att inte Bobby var med.

GOD JUL!



PUSS & KRAM!



JULDAGEN!

Ingen sovmorgon eftersom vi skulle hem och fira jul med Lina, Matilda, Gustav och släkten i Falun. Fast i år så skulle vi inte vara hemma hos oss. Vi har ju alltid varit hos oss så länge jag och Magnus har varit tillsammans. Juldagen firade vi hos Magnus syster Maria och henens familj. Det blev julmat idag igen. Gott och härligt att få komma till ett dukat bord. Sedan blev det fika och dags att öppna julklappar igen. Fick massa fina saker idag igen! Bla en väska, höganäs skål, fina saker som Lina har gjort!! mm mm.




Alla barnen fick Monopol av faster med familj. Och tjejerna ville spela
direkt.



Vi var hemma till kl 20 ungefär och då satte vi oss i TV soffan och kollade på Fångarna på fortet som börjar igen. Borta bra men hemma bäst!
Tack alla för en jättemysig jul!

PUSS & KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar