söndag 15 maj 2011

Voltigetävling i Uppsala!

LÖRDAG:

Ella har haft sin första Voltigetävling. Den var i Uppsala och eftersom det var samling så tidigt så åkte vi dit dagen innan. Mormor och morfar ville också komma och kolla så vi åkte dit tillsammans. Vi åkte hemifrån vid 10.30-tiden och gjorde ett lunchstopp på IKEA. Billig och god mat!
Det ingick även entré till ett äventysbad i hotellpriset. Så där spenderade vi eftermiddagen.

Efter badet åkte vi till hotellet och där hade mormor dukat upp tårta, muffins och jordgubbar. Vi firade Alice födelsedag i förskott. Hon fyller ju 7 år på onsdag! Vilken härlig överraskning.







Av mormor och morfar fick hon en dagbok, pennor och sudd och pengar så hon kan köpa sig en ny skolväska. Hon börjar ju ettan till hösten och då duger inte ryggsäcken längre.



På kvällen åt vi middag på hotellet. Det var vi och hur många cyklister som helst. Det hade varit cykeltävling i Uppsala. Jag åt en smarrig räkmacka. Tjejerna åt pannkaka.





Sedan blev det lite melodifestivalen på rummet och alla somnade tidigt, helt slut efter en rolig dag.




SÖNDAG:


Åt en smarrig hotellfrukost och sedan iväg till Akademistallet. Alice hade lite feber och stannade med mormor och morfar som kom senare.



Det var riktigt kul att se alla duktiga tjejer och en kille. För Ellas grupp gick det väl sådär... de kom 6:a av 6 lag i deras grupp. Men de var helt klart yngst och sötast. Men alla fick pris och de små tjejerna fick även en papperskorg och pennburk.

Ella står längst till höger...











Vi var hemma ca 19.30 på kvällen.
Helt slut och nu väntar en ny hektisk vecka!

PUSS & KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar