söndag 31 oktober 2010

Helg i Stockholm!

Vi har varit i Stockholm i helgen! Vi har inte gjort något särskilt utan bara slappat och ätit gott och sovit gott och shoppat lite såklart. Eller inte jag då, men Magnus har shoppat.

Tjejerna dansade till Let´s Dance.





På lördagen var vi till Japanska torget och handlade lite japansk mat, efter det åkte vi till en båtaffär och köpte lite saker till båten. Vi tog en liten shoppingsväng i gallerian också. Men när man för en gång skull gick utan barn och verkligen ville shoppa så hittade jag inget. Magnus däremot shoppade loss på Clas Ohlson och så köpte han ett par byxor, 2 skjortor och en tröja. I ren panik köpte jag 2 nagellack och en ögonskugga. För jag ville ju komma hem med något.

French kiss och French smoke...



Det var första gången vi hade Chivas med oss. Resan gick hur bra som helst. Han sov mest. Och tjejerna var tysta för en gång skull. Men det kan ju bero på att vi köpte DVD-skärmar så de kunde titta på film hela resan. Att man inte gjort det tidigare?!

Det har gått hur bra som helst med Chivas. Han har ätit och sovit gott. Och han har kissat och bajsat. Bara en gång har han kissat inne. När vi har med honom till jobbet kissar han aldrig ute, antingen håller han sig eller så tar han mattan. Men nu gick det hur bra som helst. Du är så duktig lilla Chivas! Imorgon fyller du 4 månader.



Skönt med en timme extra idag. Var tvungen att åka till jobbet och fixa med bokföringen när vi kom hem. Nu blir det TV och mys med tjejerna.

PUSS & KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar