fredag 15 oktober 2010

Ledig fredag! Unnade mig till och med lite sovmorgon! Veckans storstädning är redan avklarad så det blev en skön slappardag! Alice hade sin klasskompis Hanna här. Så de har lekt och härjat hela dagen. Nästa gång har jag lovat Ella att hon ska få ha en kompis här med. Tror det blir lugnare då. Alice och Ella har bråkat en hel del.

Ella fick baka sockerkaka.





Själv läste jag lite tidningar som kommit i brevlådan för länge sedan. Har inte ens tagit bort plasten. När ska man ha tid?!



På eftermiddagen åkte jag och Lina till stan och kollade lite, sedan blev det ICA men vi vände när vi kom till parkeringen. Herregud vad mycket folk!!
På vägen hem så började det att snöa.





Till middag blev det grillade kycklingfiléer, så enkelt soch så gott. Marcus har varit här och lekt med tjejerna. Kunde inte låta bli att ta kort på hans saker. Keps är ju bra för kylan, reflex för mörkret, men pistol?!. Ja man vet ju aldrig vad som händer på vägen hem....haha...



Det blev en TV kväll med tjejerna, vi kollade på IDOL. Vi gjorde en brasa och tände en massa ljus. Chivas somnade som vanligt. Han har börjat sova lite var som helst i huset nu. Fast för det mesta kommer han in till oss och lägger sig i korgen där. När vi gick och la oss var det -6 grader ute...burr...

PUSS & KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar