söndag 16 januari 2011

Dans, Voltige och snögrotta!

Idag har vi haft sovmorgon hela familjen. Nästan så man skämdes när jag klev ur sängen kl 10.20. Skulle kunnat sova hela dagen kändes det som. Länge sedan man låg och drog sig så. Fast vi hade ju inget speciellt inplanerat och så regnade det ute så man var ju inte så jättesugen på att hitta på något.

Alice började på dans igen idag. Nu ska hon prova på Disco åk 1-3. Hon tyckte det var jättekul. Tror dans är hennes grej. Tyvärr så kunde jag inte vara med och kolla eftersom Ella började med sin Voltige idag och det är samtidigt. Men nästa gång tror jag att vi byter.
Voltigen var verkligen jättehäftig. Först fick de öva lite på en plåthäst men sedan var de igång. Fröken kastade upp Ella på hästryggen och sedan var cirkuskonsterna igång....haha... De fick bla sitta på knä på hästryggen och rida utan att hålla i sig. De var så duktiga. Men först var det uppvärmning med stretching och spagat i alla dess former.






Tjejerna har byggt en snögrotta i helgen. Ja de har ju fått hjälp av Gustav. Synd att det regnar ute nu bara... Konstigt att det kan vara -18 en dagen och +3 nästa.







PUSS & KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar