tisdag 27 juli 2010

MÅNDAG-TISDAG!

Regn och mulet var det måndag morgon. Magnus började sin första semesterdag och det känns lite typiskt att han får dåligt väder.

Magnus skulle åka till halkbanan med bil + släp eftersom det skulle på prov på onsdag och vi hoppas på bättre väder och tänkte åka lite båt. Själv åkte jag till jobbet ocih fixade kassarapporter och lite bokföring + betalade räkningar(alltid lika kul).

Vi bestämde i alla fall att vi skulle ut med båten eftersom det slutat regna och inte skulle regna mer. Vi åkte till Hellmansö för där finns det landström och då kan vi ha värme och TV:n på om vi vill. Vi var helt själva där, lite lyxigt och ha en hel ö för oss själva!



Undertiden som vi fixade grillen tog vi en sillbit.




Tejerna kolla på Bolibompa.



Sedan blev det frisbeegolf.



Men vad är det där...?



Jag plockade svamp i stället.





Tokiga tjejer tog ett kvällsdopp.



Sedan spelade vi spel...



En toppendag trots det "tråkiga" vädret.

TISDAG...

På tisdag förmiddag var det lite mulet så vi åkte hem för att äta lunch och hämta mer mat så vi kunde vara ute en natt till.
Var nere på stan för att fixa lite saker och hux flux så tittade solen fram igen. Jippi!! Vi skyndade iväg ut igen. Jag hoppade i bikinin och tjejerna badade såklart.





Till middag grillade vi lax och till det åt vi en sallad och räkor! Tjejerna åt hamburgare. En helt underbar kväll. Tjejerna hittade lite nya kompisar som de badade och spelade spel med. Så himla härligt och se att de kan ha kul utan mamma och pappa. Själv kollade jag på Morden i Midsomer, Mange installerade internet i datorn vi hade med oss. Hade tänkt fixa naglarna, kanske blogga + en hel del annat som finns att fixa i båten. Men vädret var så underbart så vi bara satt och njöt av det och läste lite skvaller förstås....
Vi blev i alla fall 3 båtar som sov kvar på ön.
Tyvärr tog batteriet i kameran slut så det blev inga fler bilder...

PUSS & KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar