söndag 18 juli 2010

Underbart med helg!

Igår sa vi ja!... till en Wiper gräsklippare. Och på förmiddagen kom Mange E hit med en sån. Min Magnus har velat ha en ett bra tag....OK då! Grabbarna satt och drack Johnnie Walker på lördagen och det var då Magnus kom på att han skulle heta just Johnnie Walker... så det fick bli så.

Den gamla har fått kunkurrens...



Vattenkrig... och fika....





Och Magnus ansvarar numer för all gräsklippning.



Själv har jag målat och målat och målat.... Lina hjälpte mig! Vi har målat huset... men inte hela...men det kommer mera... eftersom solen legat på så har färgen torkat och spruckit.... ser inte så snyggt ut...


LÖRDAG:

Morgondopp för mig. Inte ett moln på himlen... Helt underbart!



Tjejerna badade självklart. Det gör de hela tiden!





Vi visse att det skulle bli regn så vi puttrade hem i tid.




Vi bjöd in Erikssons på middag. Vi har verkligen behövt köpa en ny grill länge nu så vi slog till idag. Vi har haft gasolgrill i många år nu, men nu fick det bli en kol, det är ju trots allt en helt annan smak...



Härligt att alla ungarna var med, det är inte ofta..





Pavlovatårta till efterrätt. Tack Annika!



Kvällsdopp i poolen.



FREDAG:

Magnus jobbade till kl 12 och vi hade inga planer för helgen. Men eftersom vädret var bra och det skulle bli sämre på lörmdagen så blev vi sugna på en båttur. Men Matild skulle vara med kompis, Gustav kände sig sjuk och Lina jobbade +skulle vara med kompisar på kvällen... men vi åkte ändå. Laddade med lite mat till ungdomarna. Vi skulle ju bara vara borta 1 dygn och dessutom är de så stora nu.

Vi åkte till Hellmansö och det blev bad direkt.







Vi ringde Maria och Lars och kollade om de var ute med båten, det var de inte och skulle inte heller. Men kunde visst inte hålla sig och kom ändå.







Senare på kvällen kom Fam Eriksson och då blev det kvällsdopp för tjejerna med Johanna.





PUSS & KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar