söndag 20 juni 2010

Fredag 18 juni

I fredags åkte jag till jobbet fast det var min lediga dag. Vi skulle installera det nya kassasystemet som det blir lag på den 1 juli. Och det var inga problem (vi fick ju hjälp) och sedan registrera och rapportera till Skatteverket. Så långt gick allt bra. Men sedan började det. Kan säga att jag fattar ingenting av kassan nu. Hur tar man betalt? Hur gör man en kassarapport?? Hatar och inte ha koll.

Tjejerna ville inte duscha, men bada i lilla baljan gick bra.





Fredag kväll bjöd inte så mycket att se på TV så vi hyrde en film. Vi såg Precious. Det var riktigt bra och ni som inte har sett den måste det.



Handling:
Precious Jones, en 16-årig analfabet, har hela sitt liv varit osynlig. Osynlig för pappan som våldtar henne, mamman som slår henne och myndigheterna som bara ser henne som ett i raden av Harlems alla förlorade själar. Men när Precious, gravid med sitt andra barn med sin far, möter en beslutsam och radikal lärare påbörjar hon en resa av utbildning och upplysning. Och Precious lär sig inte bara att skriva om sittliv, utan gör det även till sitt eget för första gången.

KRAM!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar