fredag 20 augusti 2010

Shoppingdag!

Så fort Alice vaknade väckte hon Ella och de började genast leka med sina nya smink/frisyr dockor. En mycket uppskattad present.
Idag tog vi en shoppingtur på stan. Det blev H&M för hela slanten. Eftersom Marie jobbar på COS så har ju hon rabatt där.
Jag kom hem med en kjol, 4 t-shirts/toppar, en stickad tröja och en kavaj. Alice köpte 3 tröjor och Ella 2 t-shirts. Så himla nöjd med mina inköp. Nu är jag redo att möta hösten. Och världens bästa Marie lät mig låna hennes snygga väska ett tag.



Maries hål i öronen har vuxit igen, hon gjorde hål för sådär 30 år sedan men har inte haft några örhängen i på flera år. Så hon passade på nu. Jättesnyggt!



Vi hade tänkt ta en tur med båten, men eftersom det var dåligt väder så stannade vi hemma. Det blev mys på altanen istället.







Till förrätt...







Sedan grillade vi kyckling och efter det var det dags för den årliga "darttävlingen".



Vi spelade couronne...haha... ja det gick sådär. Konstigt?! Vi som var så bra på det när vi var små. Alice stod för underhållningen.





Nya snygga tröjor på snygga tjejer...



Tänk vad mörkt det blir tidigt nu på kvällarna. Fast lite mysigt är det ju också. Tända ljus och så blev det en liten brasa.

PUSS & KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar