lördag 13 februari 2010

Vinter OS i Falun!

Typiskt att det ska vara så himlans kallt när man är ledig. Det var typ -20 grader när vi vaknade. Men vi hade ju typ "lovat" tjejerna att vi skulle åka längdskidor. Ella ville absolut inte men Alice ville. Vid 12-tiden kom vi i alla fall iväg. Då var det bara -15 och strålande sol. Ella tyckte det var jättekul och Alice var jätteduktig att åka.









Efter en kall dag ute är det skönt att värma sig vid bransan.



Efter det åkte vi hem och gjorde lite våfflor. Sedan var det dax att åka till stallet. Ella ville att Matilda skulle följa med och det ville hon. Och det var tur det för Ella skulle få rida en ny häst, Poppy. Vet inte vad det är för ras, men han är mycket större och busigare än de andra hästarna. Och så hade han tydligen bråkat med en av shettisarna. Kändes ju inte så kul, så tur att Matilda var med och tog hand om honom och Ella idag.







Ikväll har vi kollat melodifestivalen. Ella var helt knäckt och låg och grät för att inte melodi nummer 8 gick vidare.... men imorgon är det Alla hjärtans dag. Ella vill köpa något till sin kära syster Alice. Och så ska vi baka kakor!

KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar