torsdag 24 december 2009

Julafton!

Vaknade imorse av att Alice hjälpte mormor med frukosten! Mormor hade satt på en cd med julmusik. Jättemysigt! I julstrumporna fick tjejerna "pruttlera". Gud vad de skrattade. De trodde inte riktigt att det var tomten som lagt paketen där. Det måste vara Marie sa Ella.



Efter frukosten packade vi ihop våra saker och åkte hem till Falun. Lina, Matilda och Gustav kom hem från Gran Canaria igår och skulle vara med oss på julafton i år. Farmor, farfar och Magnus syster Maria skulle också komma.

Gästerna kom vid 14.30 och vi började med glögg och pepparkakor.



Sedan var det dags för Kalle Anka. Under tiden fixade jag och Magnus maten som var klar precis när Kalle var slut.



De snygga smörknivarna var på plats!









Efter maten kom tomten. Det gick bra i år igen, men nästa år går de nog inte på det. Alice la märke till att tomten hade likadana skor som pappa.





Det tog ett bra tag att dela ut alla julklapparna. Alice och Ella fick många Hello Kitty saker. Ella sa att hennes Kitty kramdjur trivdes bra hemma hos oss och heter numer Hello Kitty Bond.

Fick ett så fint paket av Ella. Hon älskar att slå in paket.



Lina fick det här fina paketet av Ella.



Alice och Ella fick pärlplattor och det var klart de skulle göra det direkt. Matilda hängde på.



Alice och Ella fick även ett pussel som de var tvungna att lägga direkt!



Trots att vi ätit så mycket gott så avslutade vi kvällen med lite räkor, ost och kex!

Jag fick massor med fina julklappar så jag är riktigt nöjd med den här dagen! Inte bara för julkapparna utan även med den goda maten och trevligt sällskap. Det tror jag alla var faktiskt!
Av min fina älskling fick jag en parfym!



God Jul! KRAM!

1 kommentar:

  1. Åhhhhhhhh, va kul, du har ju en blogg, det har jag helt missat men den kommer jag följa!!! Hoppas allt är bra!! Kram Anna Nyberg

    SvaraRadera