måndag 18 januari 2010

Elektrikern lyser med sin frånvaro!

Klev upp extra tidigt imorse. Elektrikern skulle ju komma 07.30. Och då vill man ju helst vara färdigduschad och så eftersom det var just badrummet han skulle hålla till. Men de har ju sagt så många gånger att de ska komma så jag tror inte på dem längre. Japp ni har gissat rätt. De kom inte och jag struntade i och ta reda på om han skulle komma utan åkte till jobbet. Men det var vi som fick ringa ändå tillslut. De bad om ursäkt och sa att de kommer imorgon mellan 07.30-08.00. Vi får väl se...

Åkte från jobbet typ 16.10. Hade Lina och Matilda med mig och iväg till dagis. Hem och tömma diskmaskin, laga mat, äta, diska. Jag var klar typ 17.20 och då var det dax att packa och åka på simskola med Alice. Lite stressigt på måndagar. Men skönt att slippa sånt här på helgerna, då vill man göra annat så det får räcka med ridningen på lördagarna. Alice är lite försiktig i bassängen, men det var ju bara andra gången.

När vi kom hem höll Magnus och Ella på och gjorde iordning hennes skidor. Nu har hon 2 par, ett par som är lite för korta och ett par som är lite för långa. Bara och välja.





Dags för lite beauty sleep snart! KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar