söndag 3 januari 2010

Stockholm idag!

Vi bestämde lite hastigt och lustigt att vi skulle åka till Stockholm. Mamma fyller ju år på tisdag och vi ville gratta henne. Men eftersom vi ändå inte hade något speciellt för oss så kunde vi lika gärna åka idag. Men vi hade sovmorgon idag och tog det lugnt. Magnus tvättade bilen. Han ska ju jobba på torsdag och då måste ju bilarna vara rena och snöfria. Jag pysslade hemma som vanligt. Skönt att komma hem till ett nystädat hem. Vi åt lunch hemma och kom inte iväg förrän 14.30. Ju äldre tjejerna blir desto jobbigare tycker de att det blir att åka bil. Efter halva resan sa Ella att hon tyckte att mormor och morfar ska flytta till Falun. Vi kollade tågbiljetter med det var mycket billigare att ta bilen.
Men när vi väl är framme så är den jobbiga resan bortglömd. De började genast leka att de körde tunnelbana, en gammal till och med....haha.

Sedan skulle det pysslas såklart!



Maten stod på bordet när vi kom fram, och det var tur det för vi var jättehungriga. Mamma hade lagat en jättegod Kalops. Till efterrätt blev det glass och päronhalvor med chokladsås.

Efter maten bjöd Alice och Ella på lite dockteater. Under tiden som vi dukade av gjorde de några dockor och byggde en liten scen...







Vilken fantasi barn har, de hittade på en rolig historia som de berättade...

Trevlig kväll! KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar