söndag 17 januari 2010

Superhärlig söndag!'

Det första Ella sa imorse var "mamma är snäll". Hon sov bredvid mig, kan man vakna upp på ett mysigare sätt?! Alice ville göra frukost och gick ut i köket och började tömma diskmaskinen. Efter frukosten klädde vi på oss och åkte till en skridskobana som finns vid skolan. Det var jag, Alice och Ella.



Men Ella tröttnade ganska snart och ville hellre leka i klätterställningen.



Men Alice kämpade på.



Men sen ville Alice också leka lite.



Magnus fick äntligen åka lite Mc i skogen. Så alla var nöjda och glada.



Efter det var det dax för lunch. Och så skulle de spela "Guess Who?" också såklart. Att de tycker det är så kul... jaja sedan lyckades vi få med oss Lina ut på en promenad. Vi drog en varsin pulka och gick en sväng. Var bla ute på isen, lite läskigt var det ju. Sedan blev det pulka backen hemma hos oss.

Och så gjordes det snöänglar.



Sedan åkte sparkarna fram.



På kvällen blev det tomtegröt. Perfekt en sån här dag man har hållit igång. Och så har min kära man baka bröd som vi tyvärr inte kunde äta idag. Men jag ser fram emot en smarrig frukost.

Har haft en superhärlig helg! Skönt att få röra på sig lite. Det är verkligen på tiden. Imorgon bitti kommer elektrikern och ska fixa lyse i badrummet. Vi har ju varit utan i 2 månader så vi är ju rätt vana att tända lilla sänglampan därinne.

Nu är det dax att måla naglarna och förbereda sig inför en ny vecka. Tjejerna har också målat sina. Ha det så bra!

KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar