fredag 1 januari 2010

Nyårsafton!

Nyårsafton firade vi hos våra kära grannar Åsa och Tomas. Åsas bror med familj var där också. De har också 2 små barn. Viktor som är 4 och Elvira snart 1år. Så Alice och Ella hade fullt upp hela kvällen. Gustav valde att vara med oss istället för att vara med kompisar. Tänkte att det kanske inte var så kul för honom med en massa kids men vi hade hur trevligt som helst!





Vi började kvällen redan kl 17.00 men lite bubbel...



Till förrätt med det lite plock. Melon, ananas och skinka. Frukten åt vi tillsammans med en liten blandning av flingsalt och chili. Hur smarrigt som helst. Till det var det självklart lite mer bubbel.



Till varmrätt åt vi älgstek och potatisgratäng med svampsås. Och till efterrätt blev kladdkaka med grädde och jordgubbar.

Barnen lekte och roade sig hela kvällen.

De spelade Buzz.



Alice och Viktor smög upp i Linneas säng.....hoppsan!



Eftersom vi inte visste hur länge barnen skulle hänga med så gick vi ut strax efter kl 23.00 och smällde lite raketer. Gustav var vår pyrotekniker.





Ella var lite rädd så hon ville vara hos Åsa.



Sedan tog vi fram lite tomtebloss.



Efter det gick vi in och inväntade tolvslaget och skålade lite.



Vi var hemma typ 00.30. Tjejerna gick och la sig i vår säng och somnade direkt. Jag och Magnus satte oss i soffan och tog en liten drink.(ganska dumt egentligen). Men trevligt var det. Ser fram emot ett nytt härligt år!



KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar